As. Oy Kaarinan Kotipuu – luonnonmukaista asumista

As. Oy Kaarinan Kotipuun suunnittelun tavoitteena on ollut rakentaa ekologinen, vähäpäästöinen, hyvän sisäilman koti. Kaikki materiaalit ja rakenneratkaisut on valittu tämän tavoitteen mukaisesti. Ihmiset arvostavat yhä enemmän hyvää sisäilmaa, luonnollisuutta ja ekologisuutta.

Kaarina on luonnonläheinen asuinpaikka. Siellä on meri lähellä ja luontoa ja liikuntapaikkoja riittää. Turku on ihan pyöräilymatkan päässä ja se tarjoaakin paljon kulttuuria, viihtymistä ja ostospaikkoja. Kotipuu tarjoaa asumista luonnon rauhassa mutta lähellä kaikkia palveluita. 

Kotipuu yhdistää ekologinen, allergiaystävällinen asuminen merelliseen luontoon, kulttuuriin ja kaikkiin ison kaupungin palveluihin.

Rivitalo on valmistunut keväällä 2020.

Seinät CLT-puulevyä

As Oy Kaarinan Kotipuun seinät ovat CLT-puulevyä. Se on luonnollinen, hengittävä rakenne ja verrattavissa paksuun hirsiseinään. Seinissä ei ole ollenkaan eristeitä vaan puu toimii luonnollisena eristeenä. Levyjen liimauksessa on käytetty ympäristöystävällistä, tuoksutonta ja formaldehyditöntä liimaa. Puu varaa ja vapauttaa ilman kosteutta luontaisesti ja auttaa pitämään huoneilman hyvinvoinnin kannalta ihanteellisena.

Tuulettuva alapohja

Rivitalon terveellinen, tuulettuva alapohja  estää maan kosteuden nousemisen rakenteisiin ja sitä myötä sisäilmaan. Rakenne estää myös haitallisen radonin päätymisen sisäilmaan. Tuulettuva alapohja on perinteinen, kestävä rakenneratkaisu. 

Aidot sisämateriaalit

Luonnolliset sisämateriaalit ovat terveellisyyden lisäksi myös kauniita katsella. Materiaalit on valittu mahdollisimman vähäpäästöisiksi.